Divendres, 24 de Maig de 2024

Un resultat il·lusionant per aspirar al 'play-off'

El Reus FC Reddis encadena la segona victòria consecutiva amb un 1 a 0 contra la UE Vilassar de Mar

02 de Maig de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge de la celebració del gol del Reus FC Reddis

Andrés Romero

El Reus FC Reddis sha s’imposat aquet Primer de Maig a la UE Vilassar de Mar per 1 a 0 i es guanya el dret a il·lusionar-se en aconseguir una plaça al "play-off". En un dels partits més importants de la temporada, l'entrenador Marc Carrasco ha apostat per mantenir l’onze inicial que el passat diumenge es va imposar a la Rapitenca.

El partit ha començat amb un Reus FC Reddis ofensiu, collant a un Vilassar que ha apostat pels desplaçaments en llarg per traslladar l’acció a camp contrari. Una de les primeres ocasions dels reusencs ha arribat al minut 27, amb una gran recuperació de Xavi Jaime que ha acabat amb una passada de la mort que ha rebutjat la defensa. El gol, però, ha arribat al minut 35 amb una gran falta lateral servida per Ricardo Vaz al més pur estil de futbol sala, que ha rematat perfectament Andy Alarcón per a posar per davant a uns reusencs que en tot moment han posat un nivell d’intensitat més. Al tram final de la primera part el partit ha augmentat en revolucions, però els reusencs han mantingut l’avantatge en el descans.

La segona part ha començat amb el Reus FC Reddis agradant-se, amb detalls de qualitat que denoten la confiança del conjunt reusenc en el seu joc en els últims dos partits a casa. El pas dels minuts ha portat a un futbol de baixa intensitat, amb un Vilassar apàtic i incapaç de plantejar jugades elaborades, i un Reus FC Reddis amb apropaments tímids però sense perill. El gran dinamitzador de l’atac local ha estat Pol Benito, el jugador cambrilenc ha percudit constantment la banda esquerra, generant desequilibri i inclús ha provat fortuna amb un xut que ha marxat desviat. En el tram final del partit, el conjunt s’ha aproximat a la porteria defensada per Verdejo, encara que un nou recital de l’incombustible Xavi Molina en defensa els ha mantingut a ratlla. Una gran recuperació de Miravent ha propiciat un contraatac a cinc minuts pel 45, però la rematada de Sardà ha estat repel·lida pel porter visitant. Els últims minuts han estat pel Vilassar, que ha intentat a pilota aturada posar la igualada. Ja en el temps afegit, ha arribat una jugada taquicàrdica pels aficionats reusencs, en la qual el Vilassar ha anotat gol després d’un seguit de rebots dins l’àrea, però l’àrbitre l’ha anul·lat per fora de joc, que ha estat celebrat com un nou gol a l’Estadi Municipal.

El futbol és un esport que s’entén a partir de l’estat anímic, i amb aquesta segona victòria consecutiva els reusencs tornen a mirar a la zona noble de la classificació. L'entrenador del Reus FC Reddis, Marc Carrasco, ha definit com "una semifinal" el partit de diumenge a Tona (Osona), en el qual passen les esperances i desitjos roig-i-negres.