Els roig-i-negres es mantenen quarts gràcies a la derrota de l'Alcoi

20 de Desembre de 2014, per Camp d'Esports/ GDDC
  • El Reus Deportiu ha perdut al camp del CP Vic

Clàudia Bonet

El Reus Deportiu no ha pogut donar la sorpresa a la pista del Vic i ha perdut per 4 a 3 un partit que ha estat dominat pels osonencs des dels primers instants. Amb aquesta derrota, la sisena de la temporada, els roig-i-negres se situen vuit punts per sota dels vigatans.

Els homes d’Alejandro Domínguez no han tingut opcions de guanyar el partit, tot i que a poc menys de tres minuts del final de l’encontre Jepi Selva ha fet el definitiu 4 a 3. Quedava temps per a intentar almenys l’empat, però el gol no ha pujat, entre altres coses per la bona disposició de la defensa local.

El partit ha començat amb uns minuts en què els dos equips s'han estudiat i vigilat. Als nou minuts Ordeig ha fallat un penal. El gol ha trigat en arribar. Ha estat al minut 17 quan Romà Bancells ha superat per primera vegada la porteria roig-i-negra. I 18 segons després Cristian Rodríguez ha fet el 2 a 0, resultat amb que s’ha arribat al descans.

Ha faltat temps

El Reus ha aconseguit reduir diferències amb un gol de Matías Platero quan s’havien disputat sis minuts de la segona part. No obstant això, el Vic ha tornat a incrementar el seu avantatge gràcies a la transformació d’un penal per part de Cristian Rodríguez.

El partit se li ha complicat i molt al conjunt del Baix Camp a falta de 3 minuts i 23 segons del final. Ordeig ha fet el 4 a 1 i tot feia pensar que la remuntada ja era impossible. Tot i aquest marcador negatiu, els roig-i-negres han fet el 4 a 2 vint segons després. Marc Coy ha estat encertat en el llançament d’un penal. I a falta de dos minuts i 51 segons Jepi Selva ha fet el definitiu 4 a 3. Al Reus Deportiu li ha faltat temps per a intentar, com a mínim, un empat, però finalment ha hagut de conformar-se amb la derrota davant un rival directe.

Afortunadament per al Reus, el Moritz Vendrell ha guanyat 7 a 4 l’Alcoi. D’haver-se produït una victòria dels alacantins, aquests haguessin superat d’un punt l’equip de Domínguez a la classificació, que continua quart.