Dimecres, 24 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu necessita retrobar-se amb la victòria davant el Lleida, un rival directe

20 de Desembre de 2014, per Camp d'Esports/ GDDC
  • Els roig-i-negres porten tres partits de lliga sense guanyar

    CF Reus Deportiu

El conjunt de Natxo González porta dues derrotes seguides i vol trencar la ratxa negativa davant un bon rival que no posarà les coses fàcils al seu equip. A més, en les tres darreres jornades, els roig-i-negres només han estat capaços de marcar un gol i, per contra, n’han rebut tres. Aquest és una aspecte que aquesta setmana ha treballat González de manera especial.

El tècnic està convençut que les derrotes a casa contra el València Mestalla i al camp de l’Alcoyano formen part del futbol i per aquest motiu ha enviat un missatge de tranquil·litat als seus homes. "El més important és que l’equip estigui equilibrat emocionalment, vinguis de guanyar o de perdre", ha explicat.

González té plena confiança en els seus homes i està convençut que davant del Lleida Esportiu, tot i reconèixer el potencial de l’equip d'Imanol Idiákez, la ratxa negativa es trencarà i el Reus Deportiu signarà la novena victòria de la temporada.

El tècnic ha comentat que durant el partit "s’han de viure encertadament els diferents moments i interpretar-los correctament", per tal de sumar el triomf davant un adversari que arriba amb els mateixos punts a la taula.

Idiákez: ‘Anem a guanyar’

De la seva banda, Idiákez ha expressat el seu màxim respecte envers el Reus Deportiu i ha dit que "ens enfrontem a un rival directe pel play off, de màxima exigència, que ha forjat un projecte per ascendir". El tècnic blau ha remarcat que "una victòria ens reforçaria, i ens permetria marxar a l’aturada nadalenca amb bones sensacions. Ens interessen els tres punts, i per tant anirem a Reus a guanyar".

Nova campanya promocional

Els aficionats roig-i-negres poden adquirir els abonaments ‘Mini Season’, que permetran veure tots els partits que es juguin a l’Estadi Municipal durant la segona volta del campionat. Aquells que han activat un carnet L3 o L5 tindran un preu especial per a l’abonament de Lateral. La resta són: 50 euros Lateral nou, 45 Lateral L3 o L5, 85 Tribuna Baixa i 120 Tribuna Alta.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics