Dimarts, 19 de Març de 2024

'Don’art' mostrarà la passió de dones artistes a Cal Massó

07 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Interior de Cal Massó

    Cedida

Aquest dijous, 9 d'abril, es portarà a terme la trobada Don'art. Passió viscuda, en què diferents dones artistes presentaran les seves experiències creatives d'èxit. La sessió, organitzada per la regidoria de Participació i Gent Gran, es realitzarà a partir de dos quarts de 8 del vespre, a Cal Massó (carrer de Pròsper de Bofarull, 7).

Les artistes locals Alba Aluja, Georgina LLauradó i Irene Benavent; l’artista plàstica conceptual Agustina Sobrino; les creatives Carla Roca i Marina Gómez; l’escriptora Rosa Pagès; l’enòloga i biòloga Sara Pérez, i la cuinera japonesa Takayo Fukano explicaran, durant un quart d’hora cadascuna, la seva experiència als assistents. Durant la jornada també es representarà el minimusical Tot esperant Joel Joan, s'elaborarà un pinxo i hi haurà un tast de vins.

L'acte el presentarà l'actriu reusenca Lourdes Domènech. La regidora de Participació i Gent Gran, Àngela Tello, explica els objectius d’aquesta nova iniciativa dins de l’àmbit de les polítiques de gènere promogudes per l’Ajuntament de Reus: “Pensem que l’exemple de dones artistes que han triomfat amb projectes que estaven convençudes que volien assolir, és un bon exemple per a totes les dones i, de manera especial, per a les més joves que comencen a fer realitat els seus somnis”.

Les places són limitades. Per això cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a info.participacio@reus.cat o trucant al telèfon 977 010 029.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics