Dimarts, 19 de Març de 2024

La Guàrdia Urbana de Reus aixeca mig centenar d'actes per consum d'alcohol al carrer en un mes

Pellicer alerta que 'no respectar les normes mínimes de convivència és castigat amb contundència'

07 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Vehicle i agent de la Guàrdia Urbana de Reus, en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

La Guàrdia Urbana ha aixecat 52 actes per consum d’alcohol a la via pública durant el passat mes de març, i 79 durant els primer tres mesos de l’any. Es tracta d'una xifra molt elevada tenint en compte que, al llarg de tot l’any passat, la Guàrdia Urbana va aixecar 105 actes per aquesta tipologia d’actes incívics.

L’aprovació de la nova Ordenança de Civisme "ha facilitat noves eines per sancionar i prevenir possibles fets incívics", segons apunta el consistori. L’ordenança defineix com a infracció lleu el consum de begudes alcohòliques a la via o als espais públics, i preveu sancions de fins a 750 euros.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha explicat que "el Govern de Reus té com a objectiu garantir que els reusencs i les reusenques puguin viure en una ciutat neta, ordenada i endreçada. No respectar les normes mínimes de convivència, de civisme i d'ordre públic a la nostra ciutat té conseqüències i és castigat amb contundència”.

Reduir els nivells d’incivisme a la ciutat és una de le prioritats polítiques de seguretat, segons el Govern. L’any passat, la Guàrdia Urbana va obrir un total de 1.354 expedients sancionadors per actes incívics, un 31,13% més que el 2013.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics