Dijous, 25 d'Abril de 2024

L'Ajuntament de Reus suspèn durant 16 mesos de sou i feina el cap de Protecció Civil

Domingo González va estar involucrat en el cas de la ruleta russa, que va afectar la Guàrdia urbana a finals dels 90

16 d'Abril de 2015, per Redacció
  • Les antigues dependències de l'Hospital de Sant Joan acullen el departament d'Emergències i Protecció Civil

    Reusdigital.cat

L'Ajuntament de Reus ha suspès de sou i feina al cap d'Emergències i Protecció Civil, Domingo Gonzàlez, des de l'1 d'abril, i l'ha substituït en funcions per un dels tècnics adscrits a aquesta departament, segons han confirmat fonts municipals. La durada de la sanció proposada és de 16 mesos i arriba després d'un expedient disciplinari, segons informa Reusdiari.cat. L'expedientat podria presentar un contenciós administratiu contra la decisió del govern municipal, que no ha volgut especificar les causes de la imposició d'aquesta sanció.

Tal i com detalla Reusdiari.cat, Domingo hauria incomplert les seves tasques professionals de manera reiterada i hauria fet ús de material públic amb interessos personals. Així, EFE detalla que el cap d'Emergències i Protecció Civil hauria fet ús i amb freqüència de mitjans municipals per desplaçar-se a Barcelona.

Domingo González va estar involucrat en el cas policial de la ruleta russa, que va destapar les males praxis dins de la Guàrdia Urbana de Reus després que un agent quedés ferit de bala en el dipòsit municipal de vehicles. L'alcalde d'aquella època, Josep Abelló, pressionat per tots els partits polítics, el va destituir de cap de la Guàrdia Urbana després de negar-se a declarar en una comissió municipal d'investigació i el va recol·locar com a funcionari, creant específicament la plaça de Cap d'Emergències i Protecció Civil de Reus.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics