Dissabte, 20 d'Abril de 2024

La Guàrdia Civil irromp al ple de Cambrils

Inicialment s'ha decidit aturar la sessió, que s'ha reprès pels volts de la 1 del migdia

28 d'Abril de 2015, per Revista Cambrils / Grup de Diaris Digitals de Catalunya
  • Agents de la Guàrdia Civil, a les portes de l'Ajuntament de Cambrils

    Cristina Sierra / Revista Cambrils

Agents de la Guàrdia Civil ha entrat a l'Ajuntament de Cambrils, aquest dimarts mentre se celebrava la sessió plenària, que s'ha aturat de mutu acord amb els grups municipals. Just quan s'estava tractant el punt 10 de l'ordre del dia i amb una part dels treballadors municipals a la sala que prèviament s'havien manifestat al vestíbul del consistori, l'alcaldessa ha rebut l'avís que els agents de la Guàrdia Civil havien entrat a l'Ajuntament per investigar suposats delictes de falsedat documental sobre el cas Sagessa.

Mercè Dalmau, en consens amb els portaveus dels grups municipals, ha suspès el ple ordinari i acte seguit els agents policials han començat a entrar als despatxos per a fer el registre dels documents. Els agents han demanat la presència de l'alcaldessa, el secretari, l'interventor i el cap de compres, com a caps de departaments i tot seguit s'ha iniciat l'escorcoll pels despatxos. L'escorcoll ha durat fins a tres quarts de 12 del matí.

Fins llavors es podia veure el vehicle de la Guàrdia Civil a la plaça, davant l'Ajuntament, i dos agents d'aquest cos a l'entrada de l'edifici consistorial. El registre l'han realitzat quatre agents de paisà acompanyats de la secretària judicial que han entrat a les oficines previstos de caixes de cartró on posen el material que han d'investigar.Finalment, els agents han sortit carregats amb dues bosses amb documents.

Segons ha transcendit, la investigació policial té a veure amb l'Hospital Lleuger de Cambrils, gestionat per l'empresa sanitària Sagessa amb seu a Reus.

Comunicat de l'Ajuntament de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils ha emès un comunicat manifestant que respecta les diligències prèvies efectuades pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Reus i que ha col·laborat en tot moment amb els requeriments d’informació i documentació efectuats pels agents de la Guardia Civil i la secretària judicial que s’han personat a l’edifici consistorial.

Així mateix, tot i que les diligències estan sota secret de sumari, l’Ajuntament assegura que la documentació sol·licitada correspon a l’anterior mandat. Finalment, l’alcaldessa ha decidit reprendre la sessió plenària - que s’havia suspès de mutu acord amb els portaveus municipals -, a la 1 del migdia, per continuar amb la normalitat de l’Ajuntament.

Pots consultar aquesta notícia a Revista Cambrils (GDDC)

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics