Dijous, 18 d'Abril de 2024

Arrenca la campanya electoral a Tarragona amb una oposició disposada a desbancar el PSC

La tradicional enganxada de cartells a la Rambla Nova dóna el tret de sortida a la cursa cap a l'alcaldia

08 de Maig de 2015, per ACN
  • El candidat del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, voleiant una bandera de Tarragona

    ACN

  • La candidata d'ICV-EUiA a Tarragona, Arga Sentís, amb Dolors Camats a la Rambla Nova, al costat del cartell amb el seu lema: Lluitem Junts?

    ACN

  • El candidat de CiU a l'alcaldia de Tarragona, Albert Abelló, al costat de les cartelleres de la Rambla Nova

    ACN

  • El candidat del PP a l'alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, acompanyat d'altres integrants de la seva llista a la Rambla Nova

    ACN

  • El candidat del PSC per Tarragona i aspirant a la reelecció, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat de la seva candidatura a la Rambla Nova

    ACN

El candidat a la reelecció pel PSC, Josep Fèlix Ballesteros, ha arrencat la campanya al davant del Teatre Tarragona, acompanyat dels membres de la seva candidatura, militants, moltes banderes de la ciutat i d'un original muntatge audiovisual. L'actual alcalde ha afirmat arribar amb "les piles carregades", amb la consciència d'haver fet la feina encarregada ara fa quatre anys i amb la il·lusió de veure "una Tarragona en colors i en positiu".

Precisament amb el lema 'La Tarragona Positiva', Ballesteros ha advertit que no farà una campanya "bruta ni crítica, ni de desqualificacions ni en blanc i negre". "Veiem Tarragona amb il·lusió, amb projecte i futur. Volem més ocupació, igualtat, inversió i sortir de la crisi millor que ningú, però volem que es canalitzi en positiu perquè és el que necessitem en aquests moments", ha subratllat el candidat socialista.

Abelló (CiU): "Queden 15 dies per despertar Tarragona"

El cap de llista de CiU, Albert Abelló, ha donat el tret de sortida a la campanya de les eleccions municipals acompanyat d'una batucada i amb la tradicional enganxada del primer cartell amb el lema 'Despertem Tarragona', amb el qual es compromet a treballar per convertir-la en "una ciutat extraordinària" després que "en els últims anys no s'han sabut aprofitar les oportunitats". Abelló ha destacat que encara la campanya amb "optimisme, molta il·lusió i convençut" de què la seva formació "és l'única capaç d'estar compromesa amb les persones i, alhora, reactivar l'economia i generar ocupació".

Fernández (PP): "Tenim vocació d'impulsar la transformació social que Tarragona necessita"

El candidat del PP a l'alcaldia, Alejandro Fernández, s'ha acompanyat d'una animada txaranga -amb interpretació inclosa de l'Amparito Roca- per arrencar una campanya en què, segons ha destacat, aspira a guanyar les eleccions. "Fa quatre anys vam estar a punt i ara tenim el millor equip de la història del PP a la ciutat", ha exclamat el candidat, que concorre amb el lema 'La Tarragona guanyadora'. Fernández ha defensat que el PP té "ganes i vocació d'impulsar la transformació social que Tarragona necessita" i ha afirmat que, tot plegat, els situa "amb expectativa d'obtenir el millor resultat en la història de les convocatòries electorals a la ciutat".

Sentís (ICV-EUiA): "Canviarem les prioritats amb polítiques d'esquerres"

La cap de llista d'ICV-EUiA a la ciutat de Tarragona, Arga Sentís, també ha enganxat el seu primer cartell amb el lema 'Lluitem Junts?' a la Rambla Nova, on ha estat acompanyada de membres de la seva candidatura i de la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats. Sentís ha demanat als ciutadans que, el 24 de maig, triïn aquells representants que es posin al costat dels aturats i de "la gent que pateix i necessita solucions". Els ecosocialistes s'han compromès a "canviar la prioritat amb polítiques d'esquerres" i a fer-ho des dels ajuntaments. "Donem el tret de sortida per canviar la societat amb principis de llibertat, justícia social i dignitat", ha afegit Sentís.

La resta de formacions també es donen cita a la Rambla

Altres formacions que no compten amb representació al consistori, però que podrien acabar-hi entrant arran els comicis del 24 de maig, com ara ERC o Ciutadans, també s'han donat cita a la Rambla Nova per iniciar la cursa electoral. Els republicans, amb Pau Ricomà com a cap de llista, han presentat el lema 'Activem Tarragona', mentre que Ciutadans, amb Ruben Viñuales d'alcaldable, es mostra confiat que 'Tarragona demana canvi'. Altres formacions com ara la CUP i Ara Tarragona també han fet acte de presència a la zona de cartelleres instal·lada a l'artèria principal de la ciutat.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital cartells tarragona penjada
reusdigital.cat Reus Diari Digital cartells tarragona penjada
reusdigital.cat Reus Diari Digital cartells tarragona penjada
reusdigital.cat Reus Diari Digital cartells tarragona penjada

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics