Divendres, 19 d'Abril de 2024

Ciutadans Reus aposta per incentius fiscals i subvencions per a les empreses que contractin aturats

10 de Maig de 2015, per Redacció
  • L'alcaldable de Ciutadans, Juan Carlos Sánchez, durant una entrevista a LANOVA Ràdio

    Enrique Canovaca

El candidat de Ciutadans (C’s) a l’alcaldia de Reus, Juan Carlos Sánchez, proposa “oferir incentius fiscals i ajudes a totes les empreses i autònoms que contractin treballadors a l’atur empadronats a Reus”. “Aquesta és una de les nostres propostes per reactivar l’economia i afavorir la creació de llocs de treball a la nostra ciutat”, ha declarat Sánchez.

 D’altra banda, l’alcaldable de Ciutadans (C’s) ha destacat la importància d’evitar que les empreses ja existents tanquin o es traslladin a un altre municipi. Segons Sánchez, “per contribuir a això, és necessari facilitar els tràmits i les exigències normatives en els traspassos de negocis. Des de Ciutadans volem ampliar a tres anys el termini perquè el nou propietari pugui fer front a aquesta adaptació, per evitar així que es trenquin molts acords pel sobrecost que a curt termini suposa el traspàs per al nou propietari”.

Una altra de les mesures que Ciutadans (C’s) de Reus proposa per ajudar a la reactivació de l’economia a la ciutat, ha ressaltat Sánchez, és “l’ampliació de la pàgina web de l’Ajuntament per incloure-hi un apartat referent als negocis i centrat en la promoció de ciutat, on es publicitin totes les  empreses i comerços que ho desitgin i l’objectiu de la qual sigui el de promocionar-se a la resta d’Espanya i també a nivell internacional”.

 El candidat de Ciutadans-C’s ha explicat també altres propostes econòmiques, com ara “la tolerància zero a l’hora d’exigir que l’Ajuntament pagui als proveïdors a 30 dies; l’aposta pel viver d’empreses, publicitant-lo i promovent-lo per allotjar noves empreses i amb tarifes reduïdes per als nous emprenedors; i l’elaboració d’un pla per millorar els polígons industrials de Reus (accessos, seguretat i vigilància, neteja, creació d’aparcaments per a camions, etc)”.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics