Dissabte, 20 d'Abril de 2024

CiU recull més d'un miler de quilos d'arròs per al Banc d'Aliments

10 de Maig de 2015, per Redacció
  • Carles Pelllicer saluda als assistents al dinar solidari

    Cedida

  • Cedida

  • Cedida

  • Cedida

Prop de vuit-cents militants i simpatitzants de Convergència i Unió s’han reunit, aquest diumenge, al Centre Cívic Ponent en un acte multitudinari durant el qual s’han recollit més d’un miler de quilos d’arròs que es destinaran al Banc d’Aliments.

Durant el dinar, el cap de llista de CiU, Carles Pellicer, ha explicat als assistents els objectius assolits aquests darrers mesos amb el programa realitzat de Gestió Alimentària, una proposta que ha tingut com a objectiu fonamental el poder recuperar els aliments que encara so´n aptes pel consum humà, fer el seu triatge en un centre especial de treball i la distribucio´ posterior a les persones amb pocs recursos econòmic.

Per la seva part, Montserrat Vilella, ha destacat que “estem satisfets perquè la primera i segona fase d’aquest projecte ja estan realitzades amb molt bons resultats i a partir d’ara voldríem iniciar les fases tercera (a partir del mes de setembre) i quarta (a partir de l’any vinent) tot intentant aprofitar el menjar cuinat de restaurants i més endavant, els productes procedents de l’agricultura que no es puguin comercialitzar".

El programa de recuperacio´ d’aliments frescos per a persones sense recursos econo`mics a la ciutat es va iniciar el mes d’agost de l’any 2012. En total, s’han recuperat, fins a finals de marc¸ d’enguany, un total de 471.437 kg d’aliments frescos, que s’han fet arribar aproximadament a 890 fami´lies de la ciutat a trave´s de les diferents entitats distribuïdores.

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digitla fideuada ciu centre cívic ponent
reusdigital.cat Reus Diari Digitla fideuada ciu centre cívic ponent
reusdigital.cat Reus Diari Digitla fideuada ciu centre cívic ponent

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Joan Mestre  11 de Maig de 2015

DINAR SOLIDARI ???

Si fem la mitja entre els assistents i els quilos d’arròs toca ben just a un quilo i escaig per persona.
Potser com a acte de partit i publicitat va quedar rodo, com a acte solidari crec no es va passar ni de un senzill aprovat.