Dijous, 28 de Març de 2024

Dos detinguts en un altre operatiu al Mas Pellicer i Sant Josep Obrer

11 de Maig de 2015, per Redacció
  • Un operatiu policial a la zona de Mas Pellicer, en una imatge d'arxiu

    Cedida

La Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i la Policia espanyola han realitzat, entre divendres, 8, i dissabte, 9 de maig, un dispositiu conjunt de vigilància, identificació de persones, inspecció i control de vehicles i conductors a les zones dels barris Mas Pellicer i Sant Josep Obrer. L’operatiu s’emmarca en les campanyes de seguretat ciutadana i civisme que periòdicament realitzen de manera coordinada els tres cossos policials.

El dispositiu de divendres a la tarda s’ha tancat amb un detingut per ordre de crida i cerca, una persona denunciada per via administrativa per tinença d'armes i la identificació d'una persona que presumptament realitzava venda d'estupefaents en un habitatge, a la qual finalment s'ha detingut dissabte per tràfic de drogues i robatori amb força.

S'han realitzat identificacions a un total de cinquanta-tres persones i set vehicles. Aquests operatius conjunts de seguretat ciutadana i civisme formen part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics