Dijous, 28 de Març de 2024

Llauradó: 'Abans érem coneguts com a centre creador de teatre i ara tristament per altres motius'

La candidata ha demanat que se salvaguardi la imatge de l’hospital i de la ciutat malgrat que s’investigui el cas Innova

11 de Maig de 2015, per Isabel Martínez
  • L'acte central de campanya d'ERC s'ha realitzat al vermut Rofes

    Isabel Martínez

  • Isabel Martínez

Amb el repte de tornar a entrar de nou al consistori reusenc, la candidata de Reus Esquerra Nacional a Reus, Noemí Llauradó, ha insistit, aquest dilluns, en el marc de l’acte central del partit a la ciutat, en defensar l’hospital Sant Joan de Reus malgrat el terratrèmol  que el cas Innova ha provocat en les darreres  setmanes. “Abans érem coneguts per ser un centre teatral creador arreu i ara ho som tristament per altres motius” ha assegurat Llauradó la qual també ha arribat a afirmar que el nou centre sanitari provoca “enveja” i que els reusencs l’han de mirar amb “orgull”. Llauradó ha animat als assistents a “recuperar l’autoestima” com a ciutat després de l’operació policial que va tenir com a epicentre el centre sanitari reusenc.

Amb una posada en escena que integrava el conjunt de forces que han donat suport a la candidatura republicana (MES, Avancem, Moviment d’Esquerres i Moviment Demòcrata Català) i fent ús del seu lema electoral, Ho farem junts, Llauradó ha destacat  la salut entesa en sentit ampli com un dels seus principals punts forts del seu programa.

 La cap de llista republicana també ha fet esment  de la necessitat de potenciar el comerç de proximitat que properament haurà d’afrontar el repte de l’obertura del nou centre comercial promogut per Metrovacesa. Llauradó, que ha criticat que l’actual govern no tingui projecte de ciutat, ha dit que és necessari que Reus “impacti sobre Barcelona” per a que el Govern atengui la zona i no la passi per alt en la posada en marxa de polítiques relacionades amb economia, turisme i comerç.

A més, ha reclamat “un pacte de ciutat” en matèria econòmica que blindi el model i que no estigui pendent dels canvis polítics que es puguin produir. En relació a l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona, Llauradó ha assegurat que els republicans se senten preparats “per coordinar i liderar” les polítiques d’aquesta zona en àmbits com la mobilitat, els equipaments i el transport.

Per la seva banda, l’eurodiputat  Josep M.Terricabras ha ironitzat sobre l’absència de Reus en l’AMI  fent al·lusió als “companys de viatge” del govern municipal que han fet impossible l’entrada en l’associació. A més, ha assegurat que en el present mandat Reus ha perdut “oportunitats” i ha de recuperar “el temps perdut”. Així mateix, l’eurodiputat ha reivindicat “els valors republicans” que, segons ha dit, no són únicament els que defensen la república sinó també els que defensen “la cosa pública”, la participació ciutadana i la transparència.

En el seu torn d’intervenció, Anna Peláez d’Avancem ha reclamat major esforç de cohesió per a que els barris també se sentin partíceps del projecte republicà local i nacional. De la seva banda, Magda Casamitjana de Moviments d’Esquerres ha destacat el perfil de la cap de llista i ha coincidit en el fet que cal defensar l’hospital.

 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

reusdigital.cat Reus Diari Digital acte central ERC

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics