Dijous, 25 d'Abril de 2024

Els Xiquets de Reus aixequen el tercer 3 de 8 de la temporada

18 de Maig de 2015, per Redacció
  • El 3 de 8 dels Xiquets de Reus a Valls

    Marta Bros

Els Xiquets de Reus van actuar, el passat dissabte, a Valls, amb motiu de la diada de Sant Isidre acompanyats dels Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Els castellers reusencs han tornat a repetir la millor actuació que han fet fins el moment.

L'actuació va començar a les 6 de la tarda a la plaça de l'Oli, on els Xiquets van obrir ronda amb un solvent 5 de 7. A segona ronda van optar pel 3 de 8 que va pujar segur, un pas més cap a consolidar els castells de vuit com es va veure a tercera ronda amb un 4 de 7 que ja està prenent forma per poder pujar-lo un pis més ben aviat. Per tancar l'actuació van fer un vano de 5.

La propera cita dels Xiquets és a casa, el dissabte que ve, 23 de maig, a Reus, a la Diada del Pallol que comptarà amb la presència de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella de Valls. En aquesta diada s'espera veure el millor dels Xiquets, ja que ara comença el primer tram fort de la seva temporada, el qual culminarà per la Festa Major de Sant Pere al juny.

Els Xiquets estaran tot el dia al Pallol amb un seguit d'activitats que han organitzat per convidar els reusencs a viure aquesta diada. Amb aquesta jornada, els de la camisa avellana esperen acabar de donar l’última empenta al projecte de verkami 'Reus enxarxa’t'.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics