Dijous, 25 d'Abril de 2024

Mor Santi Garcia, una institució a la porteria del Reus Deportiu d'hoquei

04 de Març de 2016, per Redacció
  • Santi Garcia, durant la seva etapa de porter

    Cedida

Aquest divendres al matí ha mort Santi Garcia Arnalot, exporter històric del Reus Deportiu d'hoquei patins. Garcia, de 72 anys i nascut a Barcelona, va començar a practicar l'hoquei amb 10 anys. Després d’estar al Laietà i al Barcino va fitxar per al Reus Deportiu, equip amb el qual va estar durant 15 anys. En el club reusenc va aconseguir el Campionat de Catalunya, tres títols de Copa, quatre campionats de Lliga i set títols de Copa d’Europa.

Així mateix, al Reus Deportiu va guanyar una Copa del Món disputada a Sao Paulo. En la selecció espanyola va jugar en 138 ocasions, obtenint destacats títols. L’any 1971 va ser escollir millor esportista de Tarragona i posseïa medalles de plata i bronze pel seu mèrit esportiu. Santi Garcia es va retirar com a jugador l’any 1979, i va seguir al món de l’hoquei com a entrenador.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

JUAN  05 de Març de 2016

fue el mejor

No hay color, Santi Garcia ha sido el mejor de todos los tiempos, que recuerdos nos trae, que grandes tardes de gloria, es una gran perdida.

Ramon Boj Gil  05 de Març de 2016

Que descansis en Pau

De tan en tan, llegim noticies que ens conmouen, no per el fet en si, sino perque recordes coses que les has viscut intensament, ara em ve al cap aquell equip tan maravillos i que no podem oblidar mai .SANTI, vILALLONGA ii,BORONAT, sALVAT, SABATER, VILALLONGA i algun altre que el ting a lamemoria, pero......, i que verirablement ens van fer viure dies de gloria.
Pero l'historia s'acaba i avui hem d'acceptat, el fi de la matteixa per part individual.
Sento moltisim la noticia i expreso el meu sentit condol a tota la familia en particlar,
Atentament