Divendres, 29 de Març de 2024

Prades impulsa el cultiu de llúpol

L’Ajuntament de Prades i la multinacional catalana Damm promouen la formació

09 de Juny de 2016, per Redacció
  • Ajuntament de Prades

    Cedida

L’Ajuntament de Prades i la multinacional catalana Damm promouen una jornada de formació per assessorar als pagesos de la localitat sobre el cultiu de llúpol. En aquesta iniciativa han participat diversos experts, així com Frederic Mallol, tècnic de l’Associació pel Desenvolupament Rural de les Muntanyes de Prades.

La iniciativa s’emmarca dins del Pla Estratègic que Prades està implantant i que té el sector primari com un dels seus eixos vertebradors. En la iniciativa hi treballen 8 voluntaris per provar amb noves varietats i que van aportar el terreny. Per altra banda, l’Institut de Recerca i Tecnologia  Agroalimentaria (IRTA) és l’encarregat d’analitzar els resultats. A més de l’IRTA, també participen en la iniciativa la Generalitat, a través del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, l'Agrupació de Defensa Vegetal (ADV) i el consistori, que és qui ha impulsat aquest Pla Estratègic.

En cas de tirar endavant el projecte, Damm deixaria d’importar l’extracte de llúpol i el compraria al municipi del Baix Camp.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics