Dijous, 25 d'Abril de 2024

Finalitzen els contractes del Programa Treball i Formació al Priorat

El projecte ha permès la contractació per part del Consell de tres aturats majors de 45 anys de la comarca

13 de Juny de 2016, per Redacció
  • Les tasques s'han fet a la comarca del Priorat

    Reusdigital.cat

El Programa Treball i Formació que s’ha dut a terme a la comarca del Priorat durant els darrers sis mesos ha finalitzat aquest mes de juny. Aquesta iniciativa ha permès que el Consell Comarcal del Priorat contractés a tres persones desocupades per realitzar diferents tasques de manteniment en la comarca. En aquesta ocasió, les persones tenien un mínim de 45 anys i havien de ser beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció.

En concret, les tres persones contractades han dut a terme treballs com tasques de pintura, paleteria, neteja i suport a les brigades forestal i de manteniment del Programa Mixt Treball i Formació (PANP). Els pobles on han treballat han estat Margalef, la Morera de Montsant, Capçanes, la Vilella Alta, el Masroig, Torroja del Priorat, Cabacés, Escaladei, Bellmunt del Priorat, Cornudella de Montsant, Marçà, Gratallops, el Lloar, Pradell de la Teixeta, Porrera, la Torre de Fontaubella. Aquestes tres persones també han realitzat alguns treballs a la seu del Consell Comarcal del Priorat.

El programa Treball i Formació combina un contracte de sis mesos a jornada completa, de dilluns a divendres, i formació transversal per l’ocupació que s'haurà de portar a terme dins el període contractual i els permetrà millorar la seva formació. Així, en paral·lel, els treballadors contractats han cursat més de 20 hores de formació sobre competències lingüístiques (a càrrec del Servei Comarcal de Català del Priorat) i sobre aplicacions de les competències lingüístiques a la redacció de textos (a càrrec de l’AODL i la tècnica comarcal de Formació i Ocupació del Consell Comarcal del Priorat).

El projecte ha estat finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics