Divendres, 19 d'Abril de 2024

El CP Vic, primera prova de foc pel Reus a l’OK Lliga

Els reusencs reben el CP Vic, aquest diumenge, a les sis de la tarda

04 de Desembre de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu La Fira porta cinc victòries consecutives a l'OK Lliga

    Clàudia Bonet

El Reus Deportiu La Fira enceta un dels trams forts de la competició domèstica, on s’enfrontarà amb els rivals més directes. Aquest diumenge, a les 6 de la tarda, rep la visita del CP Vic (Osona). Els reusencs buscaran mantenir la imbatibilitat al Palau d’Esports i seguir amb la bona dinàmica. Els jugadors d’Enrico Mariotti hauran d’oferir la seva millor versió per encarar les pròximes jornades on jugaran també contra el FC Barcelona i el Coiansa Liceo.

El Reus passa per un moment dolç

Pas a pas. La primera prova de foc d’aquest 'Tourmalet' dels jugadors d’Enrico Mariotti passa pel Palau d’Esports. Els roig-i-negres encadenen cinc victòries consecutives a l’OK Lliga i dues a la Lliga Europea. Se situen segons a la classificació amb 23 punts, dos més que el tercer i el quart classificats. Des de la derrota a la cinquena jornada de l’OK Lliga a la pista del Noia (5-0), que va ser un punt d’inflexió en la trajectòria dels reusencs, que només han sumat els partits en victòria.

Raül Marín és el màxim golejador del Reus i el tercer de l’OK lliga (empatat amb Pablo Álvarez) amb 13 dianes, però el segueixen de prop els seus companys d’equip Marc Torra, Joan Salvat, Albert Casanovas i Àlex Rodríguez, amb 8 gols cadascun. L’eficàcia reusenca es veu reflectida en el total de dianes de l’equip, 49, sent així el segon conjunt amb més gols a favor, després del FC Barcelona.

Els d’Enrico Mariotti arriben a l’onzena jornada de l’OK Lliga després de vèncer a l’Sporting de Portugal (3-2) en un gran partit de la màxima competició europea, que els va permetre situar-se líders de grup en solitari.

El CP Vic encadena set victòries consecutives

En aquesta jornada, s’enfronten a un CP Vic, que també està en ratxa a la competició domèstica. Els osonencs encadenen set victòries consecutives i se situen tercers amb 22 punts, un menys que el Reus. Són el segon equip amb menys gols encaixats (19). Pel que fa als golejadors de l’equip,  destaquen Cristian Rodríguez i Romà Bancells, amb 10 i 9 gols respectivament.

A la Lliga Europea però, la situació és diferent. Dels dos partits disputats, van perdre el primer contra el Benfica (3-2) i van empatar, en la darrera jornada, contra el Wasken Lodi italià (2-2). Uns resultats que els situa tercers de grup amb un punt.  El partit entre el Reus i el Vic estarà dirigit pels col·legiats Josep Antoni Ribó i José Juan Melero.

El Reus inicia el seu propi 'Tourmalet' a l’OK Lliga

Després del partit d’aquest diumenge contra el CP Vic, els reusencs visitaran el Palau Blaugrana, dimarts vinent a dos quarts de set de la tarda, amb un FC Barcelona de rècord. El següent partit serà dissabte 10, a les nou del vespre al Palau d’Esports, contra el Coinasa Liceo, quart classificat. Finalment, després d’un encontre de Lliga Europea amb el Quevert, visitaran, el 20 de desembre, la pista del Moritz Vendrell.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics