Dijous, 25 d'Abril de 2024

Bartolo vol el primer triomf de la Lliga a casa en aquest derbi

Gordillo espera un equip roig-i-negre 'protagonista del joc'

19 de Setembre de 2018, per Joan Gomis
  • Gordillo i Bartolo, a la prèvia del derbi

    Joan Gomis

  • Gordillo i Bartolo a la gespa de l'Estadi Municipal

    Joan Gomis

  • Respecte entre els dos entrenadors

    Joan Gomis

El derbi de diumenge entre CF Reus i Nàstic s'acosta. Els respectius entrenadors, Xavier Bartolo i José Antonio Gordillo, s'han trobat aquest dimecres al migdia a la gespa de l'Estadi Municipal per valorar en quina situació arriben a la cita. El preparador dels locals ha assenyalat que tan sols "es tracta d'un partit més" i que l'únic en joc "són els tres punts en joc" davant d'un rival "ordenat i intens", el partit "engresca més a l'afició", ha afegit el lleidatà. El preparador dels grana, per part seva, ha celebrat la primera victòria a la Lliga el passat dissabte contra l'Osasuna i ha pronosticat "un partit bonic" contra l'etern rival.

'Fent camí' cap a l'objectiu de la permanència

"Volem guanyar a casa, per als aficionats", ha subratllat amb tot Bartolo després. "Serà entretingut i haurem de competir de la millor manera", ha assenyalat posteriorment Gordillo, que també ha destacat "la importància emocional" dels derbis. Amb experiència en tots dos clubs, Bartolo ha tret transcendència al matx. "Volem fer camí cap als nostres objectius", ha indicat.

Gordillo ha apuntat que espera veure un Reus "que inicia el joc, que salta línies amb pilota i que és protagonista". "Vull que al derbi s'hi vegi un Nàstic com el de la primera part contra el Tenerife o l'Osasuna", ha explicat. El 'míster' roig-i-negre ha alertat que el Nàstic és un equip molt competitiu, ordenat i intens i què caldrà estar pendent "dels jugadors que té en atac, i que en qualsevol moment poden capgirar un marcador". S'ha referit a Barreiro, Uche, Manu del Moral i Luís Suárez, com a principals referents.

"Fem una crida perquè l'Estadi estigui ple, per sentir el suport de la nostra gent. Fins ara ens l'han donat, i sé que el seguirem tenint. Estic segur que a més totes dues aficions tindran un comportament exemplar", ha conclòs Bartolo.

Últims precedents

Els últims precedents entre Reus i Nàstic són favorables als del Baix Camp. Dels quatre partits disputats al futbol professional, el Nàstic no ha estat capaç de guanyar-ne cap, amb un balanç de tres victòries roig-i-negres i un empat.

D'aquest aspecte, Bartolo ha insistit que "és anecdòtic mirar l'estadística, no té res a veure. Els entrenadors som diferents dels dels altres derbis, quan comenci el partit tenim les mateixes opcions de guanyar". "L'única diferència és que tenim tres punts més, ha conclòs el preparador del CF Reus.

Classificació

El Reus ocupa l'onzena posició amb 7 punts després de dues victòries, un empat i dues derrotes. Els granes són divuitens amb 4 punts i un balanç d'un triomf, un empat i tres derrotes. Tot i això, els dos conjunts arriben al primer derbi amb la moral reforçada, tots dos van sumar els tres punts en la darrera jornada de lliga.

 

 

 

Feu clic sobre qualsevol fotografia per iniciar el passi de diapositives

gordillo bartolo derbi reus nàstic reusdigital
gordillo bartolo derbi reus nàstic reusdigital

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics