Dijous, 28 de Març de 2024

Els Centres Cívics de Reus ofereixen més de 180 propostes

Les novetats són un cicle per conèixer l’entorn d’aquests equipaments i un espai de difusió cultural

28 d'Agost de 2019, per Alba Cartanyà
  • La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, durant la presentació del programa a l'Ajuntament de Reus

    Ajuntament de Reus

La programació tardor-hivern de la Xarxa de Centres Cívics de Reus augmenta respecte l’any passat i presenta una oferta de 184 propostes molt diverses. En total hi ha 135 cursos i tallers que requereixen inscripció prèvia i 49 activitats gratuïtes. Una novetat important és el cicle 'Tocats pel vent!' que pretén donar a conèixer l’entorn més proper dels centres cívics, la majoria d’ells amb el nom d’un tipus d’aquest fenomen meteorològic tan present a la ciutat. 'Cultuquè' també és un cicle incorporat enguany, que oferirà coneixement cultural i artístic, sobre temàtiques relacionades amb el teatre, la poesia, la pintura o la música.

En general, les iniciatives d’aquest programa són noves, tot i que algunes es repeteixen o segueixen la línia de l’any passat. Els cursos tenen una capacitat màxima de 2.000 persones i abasten camps molt diversos com la fotografia, la gastronomia, l’esport, l’art, els idiomes, o les noves tecnologies. Per altra banda, les places per a les activitats són de fins a 1.000 usuaris, i inclouen activitats en família, rutes, tastets, exposicions, els dos nous cicles “Tocats pel vent!” i “Cultuquè” i una oferta especial per Nadal.

El període d’inscripció és del 12 al 30 de setembre i es pot fer per internet o físicament a la consergeria dels diferents centres cívics de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre. La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores, ha assegurat aquest dimecres que els propòsits d’aquesta àmplia programació són “fomentar la participació” i facilitar l’apropament de totes les persones que configuren la ciutat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Amargura de vermut  28 d'Agost de 2019

Bon Govern...!!!???

Lamento tener que escribir algo que toda la sociedad civil de Reus tienen que saber. El Govern de Reus y más la Sra. Flores, todos los nuevos cargos de su departamento dados a dedo. Eso no hay derecho... estamos en una dictadura de vividores y de enchufados políticos descaradamente.
Reus tiene que haber una regeneración, transparencia y honestidad. Así no se puede ir a ninguna parte. Que explique la Sra. Flores los motivos de la destitución del antiguo personal por el el nuevo. Cuales son los motivos del cambio? Los unos a cobrar del Ayuntamiento, los otros del INEM, nosotros a pagar las contribuciones para mantener a todos... ¡¡Visca Catalunya!!