Dijous, 28 de Març de 2024

El concert 'Papà Mozart' enceta la nova temporada de l’Auditori Josep Carreres de Vila-seca

Està protagonitzat pels actors Joan i Roger Pera amb la música de l’Orquestra Simfònica del Vallès

28 d'Agost de 2019, per Redacció
  • Part del cartell de l'activitat

    Ajuntament de Vila-seca

La versió cambra de l’Orquestra Simfònica del Vallès, juntament amb l'actuació de Joan Pera i Roger Pera, oferiran el concert 'Papà Mozart' el divendres dia 13 de setembre a les 9 del vespre a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Les entrades per a aquesta proposta estan fora d’abonament.

Els actors Pera, pare i fill, es posaran a la pell dels músics Leopold Mozart i Wolfang Amadeus Mozart, també pare i fill per a representar la dinàmica d’aquesta relació familiar. El text l’ha escrit el dramaturg català Sergi Babel, la direcció escènica ha anat a càrrec de Miquel Gorriz i la direcció musical de Rubén Gimeno.

Durant el mes de setembre l’Auditori presenta dos concerts més. Un, el dia 20, protagonitzat per Cecilio Tieles amb la col·laboració de l’Associació Cultural Catalano-Iberoamericana; i l’altre, el dia 27 amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae que interpretarà peces de Schumann i Txaikovski.

Les entrades per a totes les propostes es poden adquirir per internet o presencialment des d’una hora abans del concert a l’Auditori.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics