Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Un ós gegant il·luminat i interactiu decorarà la plaça de la Llibertat durant la campanya de Nadal

Una altra novetat és la incorporació de dos personatges nadalencs als carrers de la ciutat

18 de Novembre de 2019, per Alba Cartanyà
  • Aquest Nadal es vol posar l'accent en el circ

    Alba Cartanyà

La campanya de Nadal de Reus comença el pròxim divendres 29 de novembre i s'allargarà fins al 6 de gener. Entre les novetats d'enguany, destaca l'ós gegant il·luminat i interactiu que es col·locarà a la plaça de la Llibertat i la incorporació de dos personatges nadalencs que recorreran els carrers de la ciutat en un vehicle màgic per informar de totes les activitats. Aquesta campanya de 39 dies posarà l'accent en la cultura i el comerç i vol donar especial ressò a les arts de carrer, especialment, al circ.

El primer acte, dijous 28 de novembre, és 'La Gran Nadala', una cantada conjunta de nens i nenes de totes les escoles de la ciutat organitzada per 'Canal Reus TV'. L'espectacle inaugural és divendres 29 de novembre a la plaça del Mercadal, que culminarà amb l'encesa de llums de Nadal. Els principals escenaris de les activitats seran les places de Mercadal, Prim, Llibertat i Evarist Fàbregas, així com els Mercats de Reus.

Espectacles itinerants

S'han programat un total de cinc espectacles que combinen diverses arts escèniques, com el teatre, el circ i la música. El divendres 29 de novembre a dos quarts de 7 està previst un espectacle a la Mercadal on quatre figures excèntriques compartiran un àpat nadalenc. Dissabte 7 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, la curiosa família de gallines Kaos Corral passejarà pels carrers amb les seves coreografies i acrobàcies. Dissabte 14 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, l'espectacle Zeppelin ens transportarà a l'era dels pioners aeris del sexle XX. Dissabte 21 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, l'elefant Hathi s'obrirà pas per la ciutat i finalment el dissabte 28 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, reviurem la història popular amb l'espectacle La llebre i la tortuga.

La festa tradicional

Aquestes noves propostes conviuen amb el Nadal més tradicional, com els retaules vivents, l'arribada dels patges i els reis, les cantades de nadales, l'exposició de pessebres... També s'instal·larà la pista de gel, l'arbre de Nadal il·luminat i el Mercat de Nadal i el d'artesania. La celebració de cap d'any, serà enguany de dos quarts de 12 a dos quarts de 2 de la nit, amb una batalla entre els Dj's Floria i Hermoso.

Durant la roda de premsa de presentació de la programació, la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha explicat les diferents iniciatives, ha mostrat el cartell i ha projectat l'espot publicitari de la campanya. L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha avançat que aquest Nadal "promet molt" i que posicionarà Reus com a "visita obligada i singular". La presidenta del Tomb de Reus, Gemma Molner, ha avançat la incorporació d'un nou personatge, el senyor Reuro, que aquest dissabte es passejarà per la ciutat acompanyat d'una batucada. Per altra banda, el president de la Unió de Botiguers, Àlfred Pitarch, ha assegurat que són conscients de la "situació econòmica" de molta gent i ha anticipat que tenen previst "un regal molt gran, que no s'ha fet mai a Reus". 

Vegeu l'espot promocional de la campanya: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics