Dimecres, 24 d'Abril de 2024

La superfície visada d'habitatge augmenta un 52% a Tarragona

20 de Gener de 2020, per ACN/ Redacció
  • Les dades han estat aportades pel COAC

    Reusdigital.cat

A Tarragona, la superfície visada d'habitatge ha augmentat un 52% a causa dels projectes de finques i un projecte industrial a Valls. Les comarques que més han crescut han estat el Tarragonès i el Baix Camp, segons les dades del Col·legi d'arquitectes de Catalunya (COAC) fetes públiques aquest dilluns. En clau de país, a Catalunya, l'increment de la superfície visada ha desaccelerat fins a un 4,8%, conseqüència de la caiguda de projectes a l'àrea metropolitana. L'increment ha estat impulsat per l'obra nova mentre que la rehabilitació ha caigut un 7%.

Mentre, i a l'Ebre, les dades s'han vist condicionades per un projecte d'habitatges de més de 10.000 metres quadrats a Tortosa, que ha provocat un increment del 5,8%. Per tot plegat, i en aquest context, el col·legi col·labora en el desenvolupament del Pacte nacional de renovació urbana per transformar el parc d'habitatges "edificant amb criteris de salut, benestar i eficiència energètica".

La degana de l'organisme, Assumpció Puig, ha valorat la necessitat d'arribar a un "compromís de país" per fer front als canvis en el sector.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics