Cookie control
Dijous, 27 de Febrer de 2020

120 alumnes del Mas Carandell fan pràctiques a l'empresa

17 persones ja han estat contractades en companyies de Reus i la demarcació de Tarragona

12 d'Agost de 2013, per Redacció
  • 17 alumnes ja han estat contractats en empreses

    Reusdigital

Un total de vuitanta-nou empreses de Reus i de la demarcació de Tarragona han signat conveni de col·laboració amb el Mas Carandell per acollir cent-vint alumnes en pràctiques des de gener de 2013 a les seves instal·lacions. Les col·laboracions han estat d’entre quaranta i dues-centes hores, segons cada projecte formatiu i ocupacional. De moment, unes disset persones ja han estat contractades i s’espera que aquest nombre s’ampliï properament, donada l’època de l’any.

Els nivells formatius de les persones que realitzen les pràctiques són des d’estudis universitaris fins a persones amb formació bàsica, amb un ampli ventall d’edats i perfils. Pel que fa a especialitats enguany s’han fet pràctiques de: Programació d'aplicacions orientades a objectes, Creació de planes web, Muntatge i manteniment se sistemes microinformàtics, Atenció sociosanitària en institucions, Fabricació de productes de torrats i especialitats d'aperitiu d'extrusionats, Auxiliars de la indústria alimentària, Vendes i atenció al públic, Cuina i serveis de restaurant i bar, Perruqueria i estètica, Auxiliar de fontaneria, calefacció i climatització i Gestió i control de l’aprovisionament i Gestió administrativa.

Marc Arza, regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, ha remarcat la importància "d’establir convenis amb el teixit empresarial proper". Una tasca que, pel regidor, atèn dues finalitats: "Permet a l’alumnat de completar el seu itinerari formatiu amb una experiència laboral real i a l’empresa valorar en el propi lloc de treball les competències professionals i personals de les persones formades al centre, per tal de si s’escau i l’experiència ha estat positiva, contractar-les quan es requereixi cobrir una vacant". 

Actualment, el Mas Carandell gestiona pràctiques per a setze persones que s’han format en l’especialitat d’Auxiliar de serveis administratius i generals. En aquest cas, i de manera excepcional, el conveni de pràctiques exigeix el compromís de l’empresa de formalitzar posteriorment una contractació laboral de sis mesos i un mínim de 25h/setmanals. Les organitzacions que s’acullin al programa rebran una subvenció per fer front, parcial o totalment, a la despesa salarial d’aquestes persones contractades.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics