Dissabte, 20 d'Abril de 2024

241.026,97 euros, llençats?

26 de Maig de 2010, per Jordi Cisa

Cada dia, quan passo pel Camí de Riudoms constato la desídia que hi ha a casa nostra. Dia rere dia, i com a conseqüència de les retencions que es generen en aquest carrer, puc llegir tranquil·lament la mateixa xifra: 241.069,97 € i penso, quina quantitat de diners malaguanyats!

I no sé per què, a les alçades de la meva vida, encara en fa bullir la sang veure com es fan anar els milers d’euros com aquell que juga amb els bitllets del monopoli. Però em molesta, no puc fer-hi més, veure com hi ha persones que s’omplen la boca de responsabilitat i de bona gestió i, com aquell que no li va la cosa, són culpables del malbaratament dels diners i de la paciència ciutadana.

241.069,67 €! Com pot ser que s’han gastat aquesta gran quantitat de diners rehabilitant un espai de 120 metres quadrats? Una adequació que només consistia en tirar a terra unes quantes parets, enguixar la sala, posar-hi un terra nou i una canviar una dotzena de finestres. Com pot ser? Però si amb aquesta quantitat de diners es podria comprar un pis nou, absolutament equipat!

Sincerament em sorprèn, i m’indigna, quan llegeixo a la premsa que aquests diners només han servit per l’obra civil i que, per més endavant, s’han de fer les instal•lacions de calefacció, electricitat, i la compra de tot el mobiliari. Quina bestialitat!

Per si encara no sabeu de què estic parlant, cosa que m’estranyaria, us dic que és de la Sala d’estudis de la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, un indret que havia d’estar obert des del passat gener, per tal de facilitar 60 places per a l’estudi dels joves de la ciutat, i que, segons sembla, estarà hivernant un llarg any tot esperant la seva magna inauguració en ple període electoral.

Però mentre això no arriba els 241.069,97 € que va costar la reforma, restaran llençats al sac de l’oblit. Però tranquils, només eren diners del Pla Zapatero!

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (3)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

SERFI  31 de Maig de 2010

RENDA

 Llastima que encara no pugui dir la meva en l'apartat de Reus Digital, pro hara faig servir aquest comentari de l'apartat d'Opinio del seu diari per dir la meva:
es vergonyos el que estem vivin en el nostre pais ja que estem rodejats de lladres, no em refereixo als lladres comuns sino que la meva opinio va dirigida als llades de alt estangdinc com poden ser Tots Tots pro que Tots els que ens goverbnen, el meu cas es molt simple. Jo soc un juvilat que he estat 44 anys cotitzant a l'estat i he pogut recollir uns petits estalvis deixantme de moltes coses, aixi com de viatjar i altres per exemple,hara he retirat un petit pla de pensió que vaig fer amb els estalvis i la meva alegria ha sigut que he tingut que pagar tot un sou d'un més a la declaració de la meva renda.
Jo donaria un concell no val la pena estalviar, ni tampoc anar a votar ja que el nostre vot el fan servir pels seus sous, sous que ni tant sols sels guanyen i que son per viure ells millor del que han fet fins aleshores, aixi que si voteu ho teniu que fer en blanc ja que ni ha prou de Alibaba i els Quaranta Llades, que no en son quaranta sino que son milers d'ells.
La preso es pels asalariats de petits sous que donem l'opinio del que son els politics, si robes una gallina per viure aniras a la preso, si robes milions et faran un monument i potser que et donguin una medalla de Sant Jordi.
"VISCA LA LLADRONERIA DEL POLITICS I DEMES" Aquest es el pais en que vivim. "Gracies a Reus Digital si em publica la meva opinió"

Pau  30 de Maig de 2010

Cuanta veritat!

<p>&nbsp;Com pot ser que una obra que havia de durar cinc mesos, hagi estat acabada dins els terminis establerts i encara no s'hagi obert? L&acute;&uacute;nica explicaci&oacute; ve donada per la incompet&egrave;ncia municipal i la voluntat pol&iacute;tica de conglomerar les inauguracions al voltant de les eleccions. Mentrestant el pobre poble qu&egrave;?, a fer-se fotre i a agunatar aquests&nbsp;que viuen molt b&eacute; a costelles nostres.</p>

kenzo  27 de Maig de 2010

Títol

Dels 241.026,97 euros quants se hauran perdut pel camí?????