Dilluns, 18 de Març de 2019

Arriba la Festa Major de La Morera de Montsant

L'actuació del grup de versions Mano's rock, la cercavila i una 'llangonissada' popular, entre els actes destacats

07 de Setembre de 2018, per Redacció
  • Imatge de la Festa Major de La Morera de Montsant.

    Cedida

Aquest cap de setmana se celebra la Festa Major de La Morera de Montsant, que una vegada més arriba amb una programació repleta d'activitats. L'inici de la festivitat el marcarà el sopar popular, que tindrà lloc al local social de la població, el divendres 7 de setembre, a les 9 de la nit. Tot seguit, el grup de versions de Marçà Mano's Rock protagonitzarà la Nit Jove.

Els actes tradicionals començaran el dissabte 8 de setembre, a les 9 del matí, amb les matinades i la cercavila pel poble. A les 12 del migdia, s'oficiarà missa en honor a la Mare de Déu i arrencarà la processó. Totes aquestes activitats culminaran amb el ball de vermut, a les 2 del migdia, al local social, a càrrec de Duet Elegance. Per la nit, el dissabte clourà amb l'actuació de l'Orquestra Coctelera, a partir de les 12 de la nit, i una llangonissada popular, que es portarà a terme a partir de les 10 de la nit.

La Festa Major s'acabarà el diumenge dia 10 de setembre, amb la possibilitat, a dos quarts d'1 del migdia, de visitar el refugi, i activitats pensades per a la canalla durant la tarda.

COMENTARIS (0)

Reportatges