Carles Rebassa presenta ‘Eren ells’ als Dijous d’Òmnium Baix Camp

Es tracta de la primera novel·la del poeta mallorquí

06 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Carles Rebassa, l'escriptor del llibre 'El nostre pitjor enemic'

    Cedida

El poeta mallorquí, Carles Rebassa, presentarà la seva primera novel·la, ‘Eren ells’, que està publicada per Angle Editorial, als Dijous d’Òmnium Baix Camp. És el seu primer relat narratiu després de publicar diversos llibres de poesia, com ‘Els joves i les vídues’, l’any 2006, que va ser guardonat amb el Premi Ausiàs March de poesia.

La novel·la ‘Eren ells’, que presentarà el 6 d’abril, a dos quarts de 8 del vespre, a la seu d’Òmnium Baix Camp, ha guanyat el Premi Ciutat de Tarragona Pin i Soler. Es tracta d’una narració que dóna veu a un grup d’adolescents que cerquen la seva identitat en un univers propi, de relacions ocultes i exaltades. 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.