Comentari del llibre ‘L’estiueig’, de Carlo Goldoni, al Bravium Teatre

L’obra es representa al teatre Bartrina, els dies 3 i 4 de desembre

15 de Desembre de 2016, per Redacció

  • El Bravium Teatre organitza un comentari de l'obra ‘L’estiueig’, de Carlo Goldoni

    Cedida

El dijous, 15 de desembre, a partir de les 8 del vespre al Bravium Teatre, es comentarà el llibre ‘L’estiueig’, de Carlo Goldoni, en una sessió conduïda per Antoni Veciana, juntament amb altres actors de la companyia teatral La Gata Borda. L'entrada és gratuïta. D'altra banda, el Teatre Bartrina acollirà la representació d’aquesta obra, el dissabte, 3 de desembre, i el diumenge, 4 de desembre.

‘L’estiueig’ de Carlo Goldoni

L’obra tracta l’obsessió per aparentar, des d’un punt de vista crític amb el consumisme, i fent un retrat d’una societat basada en l’aparença i els diners. Alhora, explica la història del compromís de la Giacinta amb el Leonardo, i l'amor d'ella per un altre home. 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.