Dissabte, 17 de Febrer de 2018

Concert de l’Ensamble Spirituosi a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca

12 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Ensemble Spirituosi

     

El pròxim dijous, 12 d'octubre, a les 7 de la tarda, i a les 9 del vespre, a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, se celebraran els concerts de l'Ensamble Spirituosi, fruit de la unió de l'Associació Cultural Catalano-Iberoamericana i el Patronat de Música de Vila-seca, que es reuneixen en el 22è Cicle de Música Catalana-Iberoamericana.

Ensamble Spirituosi són sis joves músics de sòlida formació clàssica i vasta experiència orquestral, coral i solista, es reuneixen per conformar una nova agrupació musical:.

Aposten per un repertori musical fresc i de gran dinamisme, que pren com a punt de partida composicions de caràcter clàssic-folklòric de l’Amèrica Llatina. La novetat es manifesta en els enginyosos arranjaments musicals i recursos sonors del grup.

S’han proposat com a missió difondre la música clàssica llatinoamericana i del Carib a tot el món. Per assolir aquest objectiu han recopilat les obres més emblemàtiques d’aquests territoris, presentant-les a la manera clàssica, introduint tècniques noves d‘execució i preservant els ritmes propis de la cultura musical dels pobles d‘Amèrica.

L‘agrupació s‘ha presentat en importants sales nacionals i internacionals com el Teatre Muth de Viena, Sala 1873 – Hallensalon, de l‘Hotel Imperial de Viena, Sala Teatrino del Liceu de Barcelona, les sales principals del Teatre Nacional i Belles arts de la República Dominicana, l’Expo de Milà 2015, el Festival Landecker Festowchen a Àustria l’any 2016 entre d’altres. L’any 2015 Spirituosi va rebre la estatuilla pel Concierto Clásico del Año en els prestigiosos Premios Soberano 2015.

L'entrada al concert és lliure.

COMENTARIS (0)

Reportatges