El guitarrista Ignacio Rodes actuarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca

El guitarrista interpretarà un programa amb dues parts ben diferenciades

13 de Març de 2017, per Redacció

  • El guitarrista Ignacio Rodes

    Cedida

L'Auditori Josep Carreras acollirà el concert del guitarrista Ignacio Rodes, un dels màxims exponent de la guitarra a l'Estat Espanyol, el divendres, 17 de març, a dos quarts de 10 de la nit. Ignacio Rodes és considerat, a més, com un dels grans pedagogs de l'actualitat. El guitarrista oferirà dues parts ben diferenciades al programa que interpretarà a Vila-seca.

La primera part del programa està dedicada a la música francesa per a guitarra barroca representada per Robert de Visée i al barroc alemany en la figura de J. S. Bach. A partir d'aquesta proposta emmarcada en un període de quaranta anys, Rodes proposa un salt en el temps que ens situarà en un moment concret de la història de la música espanyola, representada per dos destacats compositors de la Generació del 27 com són Julián Bautista i Salvador Bacarisse i coetanis com Manuel de Falla i Joaquín Turina.

Les entrades poden adquirir-se al web de l'Auditori Josep Carreras. També es poden comprar presencialment al vestíbul de l'Auditori des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.