Cookie control
Dijous, 22 d'Octubre de 2020

El nutricionista Jordi Salas-Salvadó ofereix una conferència a la Fundació Privada Reddis

La ponència de l’expert nutricionista tindrà lloc aquest dijous, a dos quarts de 8 de la tarda

21 d'Abril de 2016, per Redacció
  • Jordi Salas-Salvadó (dreta), en una imatge d'arxiu

    Reusdigital.cat

El catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la URV, Jordi Salas-Salvadó, pronunciarà aquest dijous, a dos quarts de 8 de la tarda a la seu de la Fundació Privada Reddis (plaça de la Llibertat, 6 de Reus), la conferencia ‘Importància de la dieta mediterrània en la prevenció de les malalties cròniques. L’estudi Predimed i Predimed-plus’.

Jordi Salas-Salvadó es llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona i Doctor per la Universitat de Barcelona. Va realitzar el seus estudis d’especialització post doctoral a la Universitat de Nancy. A la Universitat de París va obtenir el Certificat d’Estudis Superiors en Nutrició Humana i un Diploma d’Estudis Avançats (DEA) de Nutrició Artificial. Docent i investigador, en l’actualitat Salas presideix la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD), dirigeix el Centre Català de la Nutrició (CCNIEC-IEC) i és membre del Comitè Científic de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària (AESAN).

La conferència s’inclou en el cicle ‘Educar Avui’, inaugurat el passat mes de novembre.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics