Dimecres, 23 de Maig de 2018

Gospel africà a la Prioral de Sant Pere

Aba Taano actua aquest cap de setmana a Reus, Tarragona i Salou en benefici del projecte benèfic 'Música per Salvar Vides'

21 d'Abril de 2017, per Redacció
  • La banda, en una imatge promocional

    Cedida

Per segon any consecutiu, Reus, Salou i Tarragona acolliran, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, el concert que el grup de gòspel ugandès Aba Taano ofereix a diverses ciutats de l’Estat espanyol aquesta primavera. A la capital del Baix Camp i a Salou, les actuacions tenen lloc aquest dissabte, dia 22, a dos quarts de 8 de la tarda a la Prioral de Sant Pere i a dos quarts d'11 de la nit a la parròquia de Sant Francesc, respectivament.

L’entrada és lliure i els donatius que faci el públic aniran destinats al projecte benèfic 'Música per Salvar Vides'. Es tracta d'una iniciativa que ajuda als infants ugandesos a millorar les condicions de vida en el seu país d’origen.

Aba Taano canten gòspel africà i americà. Al juliol de l’any 2014, el grup va obtenir la medalla d’Or en les Olimpíades de la Veu de Letònia i, al desembre de 2015, la medalla d’Or del Concurs 'Cantate Domino', a Lituània.

COMENTARIS (0)

Reportatges