El dilluns 10 de desembre té lloc una jornada centrada en l’oli d’oliva a la cuina en el marc de les activitats organitzades des de la Universiat Rovira i Virgili dins del III congrés català de cuina. És fruit també de les activitats de difusió de l’oli d’oliva en el marc del projecte Nutrisalt i compta amb la col·laboració de Reus Promoció.
La jornada inclou dues taules rodones. En la primera, centrada en el paper de l’oli d’oliva a la cuina, hi participaran Mai Martí, del restaurant La Giberga, de Reus; Rosa Sanromà, del Restaurant Sanromà, de Castellvell; Xavi Ferraté, del restaurant La Bresca, de Cambrils; Marta Domènech, de l’Hostal Sport, de Falset; Rosa Solà, catedràtica de Medicina de la URV, i Noemí Rabassa, professora de Màrqueting de la URV, que actuarà com a moderadora.
La segona taula rodona, centrada en les estratègies de valorització de l’oli d’oliva, comptarà amb la participació de Josep Moragas, d’Unió Corporació Agrària; Gonzalo Cambra, de la Cooperativa de Riudecanyes; Fernando Sarasa, de la Cooperativa de Cambrils; Ester Gomis, de Ca Rosset, de Vilallonga del Camp; Francesc Baiges, de la Cooperativa de Montbrió del Camp; Judit March, d’Olis Solé; Montserrat Gelonch, de la DOP Siurana, i Miquel Àngel Bové, professor d’Economia de la URV, que actuarà com a moderador.
La jornada s’adreça a restauradors i productors d’oli, i pot formalitzar-se la inscripció a través del web www.congrescataladelacuina.cat. Nutrisalt. Podeu consultar el programa aquí.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics