Dimecres, 25 d'Abril de 2018

La Fira Centre Comercial mostra les fotos guanyadores d'un concurs dedicat a la interculturalitat

Sota el lema 'Una imatge val més que mil paraules', l’Associació Àrab d’Estudiants de Tarragona ha fet un certamen que ara pot recuperar-se al centre comercial

22 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Cartell de l'exposició que pot veure's a La Fira Centre Comercial

    Cedida

Sota el lema 'Una imatge val més que mil paraules', l’Associació Àrab d’Estudiants de Tarragona ha dut a terme recentment un concurs de fotos que ara es podran veure a La Fira Centre Comercial.

Impacte social

Des d'aquest dissabte, dia 8, i fins al 22 de juliol, es podran veure les 10 obres guanyadores d'un concurs centrat en les imatges que tinguin relació amb la interculturalitat i "els conceptes que l’envolten, amb la clara intenció d’impactar a nivell social", segons han indicat fonts de l'equipament comercial.

El curs oficial de l’Associació Àrab d’Estudiants de Tarragona, entitat universitària vinculada a la Universitat Rovira i Virgili, s’ha clos aquest divendres amb la comunicació del nom de les obres guanyadores d’aquesta segona edició.

La Fira, el Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, mostrarà les nou fotografies amb més puntuació i la imatge més votada a les xarxes socials.

COMENTARIS (0)

Reportatges