Les Jornades Obrim Somriures de la Fundació Bara presenta un programa d'activitats fins al desembre

Bicicamp, la URV, i el Banc de Sang i Teixits, entre d'altres, organitzen algunes de les activitats

20 d'Abril de 2017, per Redacció

  • La propera activitat és l'espectacle de dansa al Teatre Batrina, el dimecres, 26 d'abril

    Cedida

La Fundació Bara, organisme que atén infants i adolescents entre els 4 i 17 anys amb recursos socioeconòmics limitats i amb estructures familiars vulnerables, organitza les Jornades Obrim Somriures amb una programació d'activitats que s'estendran fins al 2 de desembre.

La primera activitat programada és un taller de mecànica bàsica de bicicleta, que es va dur a terme el dijous, 20 d'abril, i es tornarà a realitzar el pròxim dijous, 27 d'abril, de dos quarts de 8 de la tarda a 9 de la nit, a la Fundació Bara. El preu per realitzar aquest taller és de 15 euros, amb les dues sessions incloses, i l'import es destina íntegrament a projectes de la Fundació Mn. Frederic Bara. Les inscripcions s'han de fer a través del web de Bicicamp, organisme que organitza aquesta activitat, i les places estan limitades als 10 primers inscrits.

El dimecres, 26 d'abril, el ball i la dansa seran els protagonistes. A les 7 de la tarda, al Teatre Batrina, tindrà lloc un espectacle de dansa amb les escoles de la nostra ciutat i entorn, amb un preu donatiu de 6 euros. Qui ho desitgi, també podrà col·laborar a través de la fila zero al número de compte ES22-2100-0227-11-0200294844. Prèviament, els assistents podran degustar coca amb xocolata per gentilesa del Forn Sistaré, al vestíbul del teatre, a partir de les 6 de la tarda. Aquesta activitat està organitzada per la Coordinadora de Dansa de Reus i la Fundació Bara conjuntament.

La següent activitat es realitzarà el diumenge, 21 de maig, a partir de dos quarts de 10 del matí, a la Plaça Baluard. Es tracta d'una passejada solidària en bicicleta, amb un recorregut de 8 quilòmetres, que acabarà amb un esmorzar al Parc Lledoner per gentilesa de Can Llesques. Per inscriure's en aquesta activitat, cal fer-ho a través del web de Bicicamp, que organitza aquesta activitat juntament amb la Fundació Bara, amb un preu donatiu de 5 euros. L'activitat està limitada als 200 primers inscrits.

El dissabte, 10 de juny, la Fundació Bara obrirà les seves portes, a partir de les 6 de la tarda, perquè qui vulgui pugui conèixer les instal·lacions, les exposicions dels treballs dels nens i gaudir d'un audiovisual. El mateix dia, a la plaça del Teatre, a partir de les 6 de la tarda, es podran donar aquelles bicicletes que ja no es fan servir i adquirir bicicletes posades a punt per l'alumnat del Centre Obert de la Fundació Bara, fent un donatiu del seu cost. Els diners es destinaran a la compra d'aliments i productes d'higiene de primera necessitat per a les famílies usuàries del centre. Es pot trobar més informació al web de Bicicamp, que organitza l'activitat juntament amb la fundació, i en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Paral·lelament, també el 10 de juny a les 6 de la tarda, els nans de l'Obrim Somriures faran una cercavila, acompanyats per colles de nans i altres elements festius de diferents indrets del camp. L'endemà, el diumenge, 10 de juny, es farà una caminada solidària i activitats lúdico-esportives, a partir de dos quarts de 10 del matí, a la plaça Anton Borrell i a la plaça de l'Univers del parc de Sant Jordi.

La taula rodona 'L'Artteràpia: innovadora eina educativa' serà la següent activitat, el dijous, 5 d'octubre, a la Fundació Bara, a dos quarts de 8 de la tarda. En la xerrada participaran l'arterapeuta Núria Nieto entre d'altres. Les inscripcions es podran fer a partir del 8 de setembre al web de la fundació, de forma gratuïta i limitada als 80 primers.

Posteriorment, el dijous 19 i el dijous 26 d'octubre, es tornarà a realitzar el taller solidari de mecànica bàsica de bicicleta, de so quarts de 8 de la tarda a 9 de la nit, a la Fundació Bara, i amb les mateixes condicions de pres i inscripcions del primer taller esmentat.

Per acabar, el programa finalitzarà el 2 de desembre, amb una campanya de donació de sang, a partir de dos quarts d'11 del matí fins a dos quarts de dos del migdia, a la Fundació Bara. La campanya està organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de la fundació.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.