Dimecres, 20 de Juny de 2018

Les Jornades Obrim Somriures de la Fundació Bara presenta un programa d'activitats fins al desembre

Bicicamp, la URV, i el Banc de Sang i Teixits, entre d'altres, organitzen algunes de les activitats

20 d'Abril de 2017, per Redacció
  • La propera activitat és l'espectacle de dansa al Teatre Batrina, el dimecres, 26 d'abril

    Cedida

La Fundació Bara, organisme que atén infants i adolescents entre els 4 i 17 anys amb recursos socioeconòmics limitats i amb estructures familiars vulnerables, organitza les Jornades Obrim Somriures amb una programació d'activitats que s'estendran fins al 2 de desembre.

La primera activitat programada és un taller de mecànica bàsica de bicicleta, que es va dur a terme el dijous, 20 d'abril, i es tornarà a realitzar el pròxim dijous, 27 d'abril, de dos quarts de 8 de la tarda a 9 de la nit, a la Fundació Bara. El preu per realitzar aquest taller és de 15 euros, amb les dues sessions incloses, i l'import es destina íntegrament a projectes de la Fundació Mn. Frederic Bara. Les inscripcions s'han de fer a través del web de Bicicamp, organisme que organitza aquesta activitat, i les places estan limitades als 10 primers inscrits.

El dimecres, 26 d'abril, el ball i la dansa seran els protagonistes. A les 7 de la tarda, al Teatre Batrina, tindrà lloc un espectacle de dansa amb les escoles de la nostra ciutat i entorn, amb un preu donatiu de 6 euros. Qui ho desitgi, també podrà col·laborar a través de la fila zero al número de compte ES22-2100-0227-11-0200294844. Prèviament, els assistents podran degustar coca amb xocolata per gentilesa del Forn Sistaré, al vestíbul del teatre, a partir de les 6 de la tarda. Aquesta activitat està organitzada per la Coordinadora de Dansa de Reus i la Fundació Bara conjuntament.

La següent activitat es realitzarà el diumenge, 21 de maig, a partir de dos quarts de 10 del matí, a la Plaça Baluard. Es tracta d'una passejada solidària en bicicleta, amb un recorregut de 8 quilòmetres, que acabarà amb un esmorzar al Parc Lledoner per gentilesa de Can Llesques. Per inscriure's en aquesta activitat, cal fer-ho a través del web de Bicicamp, que organitza aquesta activitat juntament amb la Fundació Bara, amb un preu donatiu de 5 euros. L'activitat està limitada als 200 primers inscrits.

El dissabte, 10 de juny, la Fundació Bara obrirà les seves portes, a partir de les 6 de la tarda, perquè qui vulgui pugui conèixer les instal·lacions, les exposicions dels treballs dels nens i gaudir d'un audiovisual. El mateix dia, a la plaça del Teatre, a partir de les 6 de la tarda, es podran donar aquelles bicicletes que ja no es fan servir i adquirir bicicletes posades a punt per l'alumnat del Centre Obert de la Fundació Bara, fent un donatiu del seu cost. Els diners es destinaran a la compra d'aliments i productes d'higiene de primera necessitat per a les famílies usuàries del centre. Es pot trobar més informació al web de Bicicamp, que organitza l'activitat juntament amb la fundació, i en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Paral·lelament, també el 10 de juny a les 6 de la tarda, els nans de l'Obrim Somriures faran una cercavila, acompanyats per colles de nans i altres elements festius de diferents indrets del camp. L'endemà, el diumenge, 10 de juny, es farà una caminada solidària i activitats lúdico-esportives, a partir de dos quarts de 10 del matí, a la plaça Anton Borrell i a la plaça de l'Univers del parc de Sant Jordi.

La taula rodona 'L'Artteràpia: innovadora eina educativa' serà la següent activitat, el dijous, 5 d'octubre, a la Fundació Bara, a dos quarts de 8 de la tarda. En la xerrada participaran l'arterapeuta Núria Nieto entre d'altres. Les inscripcions es podran fer a partir del 8 de setembre al web de la fundació, de forma gratuïta i limitada als 80 primers.

Posteriorment, el dijous 19 i el dijous 26 d'octubre, es tornarà a realitzar el taller solidari de mecànica bàsica de bicicleta, de so quarts de 8 de la tarda a 9 de la nit, a la Fundació Bara, i amb les mateixes condicions de pres i inscripcions del primer taller esmentat.

Per acabar, el programa finalitzarà el 2 de desembre, amb una campanya de donació de sang, a partir de dos quarts d'11 del matí fins a dos quarts de dos del migdia, a la Fundació Bara. La campanya està organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració de la fundació.

COMENTARIS (0)

Reportatges