Lluís-Anton Baulenas presenta la seva novel·la 'Amics per sempre' a la llibreria Araceli

21 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Lluís-Anton Baulenas

    El Punt Avui

L'escriptor Lluís- Anton Baulenas presenta aquest divendres, 21 d'abril, a dos quarts de 8 de la tarda, presentarà la seva novel·la 'Amics per Sempre' a la llibreria Araceli de Reus.

L'acte comptarà amb la presència de l'autor. 'Amics per sempre' va rebre el Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira 2016. Es tracta d'una novel·la irònica i plena de crítica social, ambientada a l'any 1992 a Barcelona i a la guerra dels Balcans, coincidint amb els 25 anys dels dos esdeveniments històrics.

El llibre explica la història del Ferran, un personatge que, després de viure l'horror de la guerra dels Balcans per atzar, torna a Barcelona en plena efervescència olímpica. 'Amics per sempre' també vol ser un cant a l'esperança i la superació.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.