Max Sunyer, Amadeu Casas i Emili Baleriola, en concert per celebrar el 9è aniversari de Reusdigital.cat

28 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Emili Baleriola, Max Sunyer i Amadeu Casas

     

Sabem que encara falten dies per arribar-hi, però també és cert que el temps passa de pressa, i millor que us ho apunteu a l'agenda. El divendres, 28 d'abril, al Racó de la Palma, celebrarem el 9è aniversari de Reusdigital.cat amb un concert de jazz i blues a càrrec de Max Sunyer, Amadeu Casas i Emili Baleriola, sota el projecte 3g3. Tres grans i experimentats guitarristes, imprescindibles per conèixer l'evolució de la música creativa del nostre país.

Max Sunyer és conegut per haver format part de grups emblemàtics de rock progressiu i jazz-fusió del nostre país com ara Iceberg i sobretot Pegasus, formació de projecció internacional de llarga trajectòria, extensa discografia i innegable qualitat i originalitat. Max Sunyer ha actuat en prestigiosos festivals de jazz de l'Estat, Europa i els Estats Units, ha estat també professor i ha impartit classes magistrals sobre música.

Amadeu Casas és un mestre de la guitarra del blues. Ha estat impulsor de grups com Blues Reunion, Blues Messengers i Slide Company. Ha estat present en importants festivals de jazz i blues, i ha treballat amb Gerard Quintana, Quico Pi de la Serra, Joan Manuel Serrat i Roger Mas, entre altres músics. Casas ha compartit cartell amb artistes com Dr. John, John Mayall, Mike Taylor o George Benson, i ha publicat diversos discos.

Emili Baleriola, impulsor del jazz rock en el "so laietà" ha col·laborat, entre altres músics, amb Crac, Màquina, Música Urbana, Orquestra Plateria, Jaume Sisa i Albert Pla. Ha estat també productor de treballs de Tete Montoliu i Lou Bennet. Baleriola ha compost música per a pel·lícules i sèries de televisió, i ha enregistrat diversos discos.

El concert rep el suport de l'Associació Cultura i Solidaritat, LANOVA Ràdio i l'AMCA.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.

Comentaris

Biel Ferrer Puig  04 de Febrer de 2017

Bravo...

pel cartell de convidats a la celebració: Max Sunyer i els altres són grans músics del nostre país! L'enhorabona, per molts anys i fins al dia 28 d'abril al Racó de la Palma per al poble!

Josep M. Bové (Jobo) - AMCA  03 de Febrer de 2017

Gran concert

És un plaer col.labora amb vosaltres, que sempre ens heu fet costat, felicitats pels 9 anys, sou uns grans professionals.