Diumenge, 27 de Maig de 2018

Max Sunyer, Amadeu Casas i Emili Baleriola, en concert per celebrar el 9è aniversari de Reusdigital.cat

28 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Emili Baleriola, Max Sunyer i Amadeu Casas

     

El divendres, 28 d'abril, al Racó de la Palma, celebrarem el 9è aniversari de Reusdigital.cat amb un concert de jazz i blues a càrrec de Max Sunyer, Amadeu Casas i Emili Baleriola, els quals es presenten amb el nom de  3g3. Són tres grans i experimentats guitarristes, imprescindibles per conèixer l'evolució de la música creativa del nostre país.

Max Sunyer és conegut per haver format part de grups emblemàtics de rock progressiu i jazz-fusió del nostre país com ara Iceberg i sobretot Pegasus, formació de projecció internacional de llarga trajectòria, extensa discografia i innegable qualitat i originalitat. Max Sunyer ha actuat en prestigiosos festivals de jazz de l'Estat, Europa i els Estats Units, ha estat també professor i ha impartit classes magistrals sobre música.

Amadeu Casas és un mestre de la guitarra del blues. Ha estat impulsor de grups com Blues Reunion, Blues Messengers i Slide Company. Ha estat present en importants festivals de jazz i blues, i ha treballat amb Gerard Quintana, Quico Pi de la Serra, Joan Manuel Serrat i Roger Mas, entre altres músics. Casas ha compartit cartell amb artistes com Dr. John, John Mayall, Mike Taylor o George Benson, i ha publicat diversos discos.

Emili Baleriola, impulsor del jazz rock en el "so laietà" ha col·laborat, entre altres músics, amb Crac, Màquina, Música Urbana, Orquestra Plateria, Jaume Sisa i Albert Pla. Ha estat també productor de treballs de Tete Montoliu i Lou Bennet. Baleriola ha compost música per a pel·lícules i sèries de televisió, i ha enregistrat diversos discos.

El concert rep el suport de l'Associació Cultura i Solidaritat, LANOVA Ràdio i l'AMCA.

COMENTARIS (2)

Comentaris

Biel Ferrer Puig  04 de Febrer de 2017

Bravo...

pel cartell de convidats a la celebració: Max Sunyer i els altres són grans músics del nostre país! L'enhorabona, per molts anys i fins al dia 28 d'abril al Racó de la Palma per al poble!

Josep M. Bové (Jobo) - AMCA  03 de Febrer de 2017

Gran concert

És un plaer col.labora amb vosaltres, que sempre ens heu fet costat, felicitats pels 9 anys, sou uns grans professionals.