Prades organitza el 'Sopar solidari de l'Esport' a favor dels refugiats

Els fons recaptats seran destinats al projecte 'From Reus to Hellas'

18 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Prades organitza un sopar benèfic per recollir fons en favor dels refugiats

    Cedida

L'Ajuntament de Prades organitza el 'Sopar solidari de l'Esport' per recaptar fons que posteriorment seran destinats al projecte 'From Reus to Hellas'. D'aquesta forma, Prades s'implica de manera activa a favor dels refugiats per defensar la seva situació. La iniciativa reunirà 12 socorristes que el 27 d'abril viatjaran a un camp de refugiats de Lesbos (Grècia), per socórrer a persones, ensenyar a nedar als infants i donar material de natació als nens que tenen pànic al mar.

El sopar tindrà lloc el dissabte, 22 d'abril, a les 8 del vespre. Durant l'acte es farà entrega de distincions a nens que estan cursant activitats extraescolars esportives i amb l'actuació del grup Warsaw. Les persones interessades a assistir a l'esdeveniment han de reservar abans del 19 d'abril, a través del correu electrònic maxigonzalez2010@gmail.com o als telèfons 626 351 322 i 977 363 013.

També es tenen en compte les persones que vulguin participar i no puguin assistir al sopar. Qui ho desitgi podrà col·laborar a través d'una donació al número de compte ES46 0182 0250 2402 0160 6484.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.