Divendres, 22 de Febrer de 2019

Presentació del llibre ‘El Priorat: llicorella i poesia’ a Falset

23 de Febrer de 2018, per Redacció
  • El paisatge del Priorat influeix en l'obra

    Reusdigital.cat

El divendres, 23 de febrer, a les 7 de la tarda, es presentarà a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa, de Falset, el llibre 'El Priorat: llicorella i poesia', d’Elisa Riera Capdevila i Miquel Sánchez González.

Es tracta d’un llibre de poesia sobre el Priorat i la vinya, amb poemes escrits pels dos sota signants, Elisa Riera Capdevila i Miquel Sánchez González. El llibre va salpebrat de fotografies de la contrada.

El projecte del llibre consisteix en dues parts. La primera aplega onze poemes, sota el títol d’’Elegies d’Escaladei’ i la segona consta de cinquanta poemes sota el títol ‘El Priorat: llicorella i poesia’. Els poemes de cada part són, aproximadament, la meitat de cadascun de nosaltres. Hi ha un pròleg d’un poeta reconegut com Francesc Parcerisas. I, un segon text, a cura d’Agustí Bover, autor de ‘Terres de llicorella’.

Elisa Riera té arrels a Poboleda i viu a Montcada i Reixach (Vallès Occidental), és mestra jubilada. En Miquel Sánchez és resident a Cerdanyola (Vallès Occidental) i és enginyer i doctor en Història. Tots dos han publicat diversos llibres.

COMENTARIS (0)

Reportatges