Presentació del llibre 'La meva, la nostra ràdio. Les ones de Reus (1922-2017)'

19 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Albert Sunyol

     

Aquest dimecres, 19 d'abril, a dos quarts de 9 del vespre a la sala d'actes del Centre de Lectura, tindrà lloc la presentació del llibre 'La meva, la nostra ràdio. Les ones de Reus (1922-2017)', del periodista reusenc Albert Sunyol. L'acte comptarà amb la presència d'Òscar Ramírez, editor de LaBanya edicions.

'La meva, la nostra ràdio. Les ones de Reus (1922-2017)' repassa la trajectòria de totes les emissores amb implantació a la ciutat.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.