Projecció de la pel·lícula 'Francofonia'

21 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Imatge de la pel·lícula

    Cedida

Aquest divendres, 21 d'abril, el Teatre Bartrina de Reus acollirà una nova projecció del Cineclub del Centre de Lectura, a partir de les 9 de la nit. En aquest cas es podrà veure la pel·lícula 'Francofonia', d'Alexander Sokurov.

'Francofonia' és un drama història basat en la Segona Guerra Mundial, quan les autoritats nazis decideixen protegir la col·lecció de pintura més valuosa del món, el Museu del Louvre.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.