Representació de l'obra 'La teta Lisa', a la sala Santa Llúcia

11 de Març de 2017, per Redacció

  • Imatge de l'obra

    Cedida

Aquest dissabte, 11 de març, a partir de les 7 de la tarda al teatre de la Sala Santa Llúcia, es podrà veure la representació teatral 'La teta Lisa', de Rosa J. Devesa i interpretada per Silvana Vitola.

Es tracta d'un monòleg on la protagonista pasar a tenir una vida 'normal', amb la introducció durant l'obra de diversos personatges que la mateixa actriu encarnarà, presentant diverses situacions.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.