Divendres, 14 de Desembre de 2018

S'obre la convocatòria del concurs del pròxim cartell del Carnaval de Reus

27 de Novembre de 2017, per Redacció
  • La FRAC organitza el concurs del pròxim cartell del Carnaval de Reus

    Fabián Acidres

La Federació Reusenca d'Associacions de Carnaval (FRAC) ha iniciat la convocatòria per participar en el concurs de creació del disseny del cartell que s'utilitzarà en el pròxim Carnaval de Reus 2018. La convocatòria és oberta a tothom, i els cartells poden tenir més d'un autor. 

La gent que vulgui presentar un cartell, haurà de fer-ho a la consergeria del Centre Cívic del Carme, entre el 27 de novembre i el 12 de desembre.

La tècnica utilitzada és totalment lliure, per tal de ser reproduïda a tot color. Els cartells s'hauran de presentar en cartó ploma de 5 mm de gruix i mida 70x100cm. Es poden presentar el nombre de propostes que es vulguin, sempre que no hagin estat presentades en anteriors edicions del concurs. També caldrà presentar un CD/DVD amb la imatge original a alta definició per a la seva distribució als mitjans i la impremta.

Les maquetes presentades cal que vagin signades al revers amb un pseudònim, que ha de constar en un sobre tancat on figuri el nom, els cognoms, l'adreça i el telèfon de l'autor o autors del cartell.

El jurat estarà format per la junta de la FRAC i representants de cada colla que es presentin a la reunió per votar els cartells. El guanyador s'endurà un premi en metàl·lic de 600 euros, i una placa honorífica, que l'hi serà lliurada durant el sopar dels premis GUEUS.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges