Taula todona sobre el present i el futur del CF Reus

25 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Joan Oliver i Xavier Llastarri

    Reusdigital.cat

El dimarts, 25 d'abril, a partir de dos quarts de 8 de la tarda a la sala d'actes del Centre de Lectura, es farà la segona sessió de les jornades 'Esport, cultura i societat', que organitzen conjuntament l'entitat cultural i el CF Reus Deportiu.

En aquest cas, es realitzarà la taula rodona 'Present i futur del CF Reus' i tractarà el vessant social i econòmic del club reusenc. L'acte comptarà amb la presència del conseller delegat del CF Reus, Joan Oliver; el president roig-i-negre, Xavier Llastarri; el catedràtic en Economia de la UB, Jaume Gil Aluja; el president de l FCF, Andreu Subies; i del president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.