Un cap de setmana senegalès a Reus amb 'La Travesía' d'El Toubab

El músic presenta la cançó que explica un fet real sobre la migració

21 d'Abril de 2017, per Redacció

  • El Toubab presenta la seva cançó 'La Travesía'

    Cedida

Aquest cap de setmana, el divendres 21 d'abril i el dissabte 22 d'abril, estarà dedicat a la cultura senegalesa, amb la presentació de 'La Travesía' d'El Toubab, que explica un cas real sobre la migració.

El divendres, 21 d'abril, a partir de les 8 del vespre, tindrà lloc la presentació al Centre d'Art Cal Massó. En aquest acte participarà Mamadou Dia, l'autor del llibre '3052', fundador de la fundació per al desenvolupament entre Senegal i Espanya 'Hahatay, son risas de Gandiol', i a més, inspiració per a El Toubab.

El dissabte, 22 d'abril, es realitzarà la presentació al Bar Campus, a la 1 del migdia, amb un concert acústic amb els músics senegalesos Rawan Diallo i Birame Mbengue. A més, s'oferirà la possibilitat de degustar menjar i beure senegalès com Begne, Fataya, Bissap, Ginger i Cafè Touba.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.