Xavier Ribalta presentarà el seu nou disc a l’Òmnium Baix Camp

L'acte comptarà amb la intervenció d'Antoni Batista, Xavier Grasset i Xavier Joanpere

21 d'Abril de 2017, per Redacció

  • Xavier Ribalta

     

El divendres, 21 d'abril, a les 6 de la tarda, a la seu d’Òmnium Baix Camp (raval de Santa Anna, 2), l’Associació Cultura i Solidaritat de Reus, presentarà el nou disc del cantautor Xavier Ribalta, anomenat ‘Cants i encants’, basat en poemes del poeta valencià Josep Piera, musicats per un altre targarí, el professor del Conservatori de Lleida, Ramon Andreu. Els dos oferiran en directe algunes cançons del disc.

A més de Ribalta i Andreu, intervindran a l’acte el musicòleg i periodista Antoni Batista, el periodista Xavier Graset i l’activista i membre de l’entitat organitzadora, Xavier Joanpere. És un acte recomenat per Reusdigital.cat i LANOVA Ràdio.

 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.