Després de vint anys muntant dinars populars fonamentats en el pataco, el municipi d’Alforja ha donat un pas més en la promoció d’aquest àpat organitzant aquest cap de setmana la primera edició de la Fira Gastronòmica del Pataco. Durant el dissabte i el diumenge s’han fet múltiples activitats coincidint amb la degustació del pataco (també anomenat potaco), un plat típic del Baix Camp, compost de patata, carabassó, tonyina salada, entre altres ingredients. Molts interessats en el pataco han pogut degustar-lo en el dinar que s'ha ofert al Parc d’Amics d’Alforja.
Paral·lelament, l’avinguda de Catalunya ha estat plena de parades d’artesania, productes gastronòmics, i d'altres dedicades a promoure oficis antics i activitats culturals d’entitats. A més, s’han ofert, cercaviles, concerts, xerrades gastronòmiques, exposicions i fins i tot, un concurs de beure amb porró.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics