Dissabte, 26 de Maig de 2018

Andreu Rodríguez, Antoni Pont i Joan Busquets reben un guardó al treball President Macià

30 de Novembre de 2011, per Redacció
  • Treballadors de JUBUS realitzen exercicis físics

    Anna Fortuny

El govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat atorgar la Medalla al treball President Macià als reusencs Andreu Rodríguez, president d'Industrias Rodríguez (Virginias), empresa creada l'any 1932, i Antoni Pont, actual president d'honor del Grup Empreses Borges. A més ha concedit la Placa al treball President Macià a l'empresa Jubus-Industrias Joan Busquets. L'Ajuntament de Reus i el mateix alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, han donat l'enhorabona als premiats per les tasques empresarials desenvolupades.

Andreu Rodríguez, president de Virginias, ha aconseguit estendre els seus productes per més de trenta països i s'ha destacat per la producció de caramels i llaminadures sense sucre. Es vol reconèixer la seva funció com a motor de l'empresa familiar i del seu creixement. Per la seva banda, Antoni Pont va fer les primeres passes a l'empresa fundadada pel seu avi amb només 23 anys, el 1957, i durant deu anys, de 1975 a 1984, va assumir la direcció general de la Fira Catalana del Consumidor ExproReus. En la seva trajectòria, també destaca el seu compromís amb la Fundació Gresol.

Jubus centra la seva activitat en la construcció de maquinària agrícola, en concret màquines per a la classificació i l'emmagatzematge de cereals. Per rebre el premi, el jurat ha valorat la introducció d'un programa d'activitat física a la feina, una mesura que té com a objectiu reduir el nombre de baixes i millorar la productivitat i l'ambient laboral.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)