Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Còmode victòria de l'Alnimar a Voltregà

Dos gols de Pedro Gil i un de Toni Sànchez i Gual rematen una golejada tranquil·la

28 de Febrer de 2009, per Redacció
  • L'Alnimar, en una imatge d'arxiu

Josep Gallofré

L'Alnimar ha tingut una nit tranquil·la a casa del Voltregà, un equip que es troba en zona perillosa. En certa forma ha estat el retrobament de Caldú, que ha tingut més minuts de joc que en encontres anteriors.

El Voltregà només ha inquietat l'equip roig-i-negre als primers minuts, fins que Toni Sànchez ha avençat els del Baix Camp. A patir d'aleshores, i tret d'alguna jugada, s'ha vist un Reus completament dominador, amb llargues possessions de la bola i un control absolut del partit. No obstant això, la primera part ha acabat amb la mínima victòria.

Ja durant el segon temps, el Reus ha destapat totes les essències i s'ha imposat amb tres gols més. Primer era Pedrito Gil qui aconseguia el 0-2 i després, Marc Gual feia el tercer, que ja deixava sentenciat el partit. De nou Pedrito Gil feia el que seria el definitiu 0-4.

En resum, un triomf clar, amb pocs moments d'intranquil·litat i amb un Caldú que ha pogut gaudir de més temps, tant a la primera com a la segona part. Cal fer constar també que tot i que no ha jugat, a la banqueta s'ha assegut el júnior Xavi Díez