Cookie control
Diumenge, 27 de Setembre de 2020

Cambrils dóna impuls al reciclatge

Amb una nova comapanya, sota el lema 'Amb tu, ho farem la mar de bé!'

05 de Juny de 2014, per Redacció
  • Presentació de la campanya

    Cedida

Cambrils ha presentat una nova campanya per al foment de la recollida selectiva que es farà al municipi els propers mesos. La campanya, finançada per SIRUSA, compta amb un pressupost de 50.000 euros i té com a objectius, tant fidelitzar els habitants de Cambrils que ja fan recollida selectiva, com donar més argument i motius favorables a aquelles persones que no ho fan. Per aquest motiu, les accions programades aniran dirigides tant a cambrilencs com a visitants, i també es centraran en els establiments comercials i els de restauració.

Activitats familiars

Un dels fets diferencials en les campanyes de foment de recollida selectiva és que són els fills els que ensenyen als pares i, per això, la primera activitat, duta a terme el passat cap de setmana a la Fira, es va centrar en activitats infantils, com ara la pesca de residus i tallers de creació de joguines reciclades, que van aconseguir la participació de130 infants.

Altres activitats dutes a terme van ser una exposició sobre la gestió dels residus a Cambrils formada pels tres x-banners i una mostra dels productes que s’obtenen amb els materials que es reciclen i altres elements complementaris. Així mateix, també es van repartir vora 600 cubells per a la recollida domèstica de la fracció orgànica.

Adreçat a població resident i restauradors

En el marc de la campanya, també s’han previst activitats orientades a la població resident que es centraran en el bustiatge de fulletons informatius durant el mes de juny i el repartiment de cubells per la recollida selectiva de l’orgànica. Altres accions contemplades són la realització de Xerrades adreçades a les entitats, AMPA’s, associacions de veïns i a la població en general, unes 27 xerrades-taller en total, i la presència a la Mostra d’Entitats.

Pel que fa als restauradors, s’han programat visites informatives sobre la recollida selectiva, així com sessions per resoldre dubtes i aclarir incidències del servei, amb la previsió de realitzar-ho durant el mes de juny i juliol.

Accions a les platges

Com a últim punt, les accions enfocades a la població visitant es centrarà en la instal·lació de punts informatius i la realització d’activitats per a infants a les platges de Cambrils, entre els mesos de juliol i agost.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics