Dijous, 18 d'Octubre de 2018

Alamany considera que no es pot tenir un "president telemàtic" si es vol acabar amb el 155

La diputada de Catalunya en Comú-Podem assenyala que ningú és imprescindible

13 de Gener de 2018, per ACN
  • La diputada electa de Catalunya en Comú-Podem Elisenda Alamany, als faristols del Parlament l'11 de gener de 2018

    ACN

La diputada electa de Catalunya en Comú-Podem (CatECP) Elisenda Alamany ha demanat buscar fórmules per no tenir un president telemàtic, amb l'objectiu de formar govern i acabar amb l'aplicació del 155 com a prioritat. Alamany demana a Junts per Catalunya i ERC per que busquin una alternativa per tenir una legislatura llarga: No apostarem per una legislatura exprés. Ens poden agradar més o menys les majories escollides, però les ha escollit el poble de Catalunya, ha subratllat. En una entrevista a Catalunya Ràdio, la diputada electa ha assenyalat que ningú no és imprescindible. La prioritat ara és el país i no els balls de noms i de sigles, ha afegit. 

Alamany també ha reivindicat que la seva formació política ha de ser un agent polític que ha d'estar al carrer, al costat de les grans transformacions socials que estem vivint.

Aquest dissabte la Coordinadora Nacional de Catalunya en Comú es reuneix a Barcelona per avaluar avaluar la campanya i els resultats electorals, així com també per abordar l’organització i el funcionament del seu grup parlamentari. 

 

COMENTARIS (0)